Rezervoare Motorina

Compania Di Camillo Serbatoi a fost fondata inca din 1959 in Italia si se ocupa in exclusivitate de fabricarea si comercializarea de rezervoare de motorina supraterane fixe si mobile, rezervoare subterane atat de benzina cat si de motorina.

Di Camillo Serbatoi Srl face parte integranta din grupul Di Camillo Serbatoi Italia. Aceasta firma s-a nascut in scopul de a duce mai departe traditia in materie de rezervoare in intreaga Europa oferind produse de inalta calitate.

Rezervoarele Di Camillo prezinta urmatoarele caracteristici si anume produsul este de ultima generatie, vanzarea intotdeauna se face direct cu producatorul, rezervoarele respecta acelasi model si calitate indiferent de destinatia acestora. Fiecare rezervor este omologat conform strandardelor europene si sunt prevazute cu numar de inmatriculare unic fiind fabricate din otel-carbon S23JR conform EN10025/93 si 10025/90 . Bazinele rezervoarelor au o garantie pe o perioada de 10 ani.

Compania Di Camillo Serbatoi Srl dispune de un portofoliu important in ceea ce priveste clientii care duc mai departe numele Di Camillo Serbatoi precum Admet Srl din Slobozia, judetul Ialomita, Sc Pro Fortuna Construct Srl din Bucuresti, Sc Bamgarden Srl din Somcuta Mare din judetul Maramures, Asm Oil Invest Srl din Hunedoara, Pro Land Oil Srl din Craiova, judetul Dolj, etc.

Daca nu aveti incredere in produsele Di Camillo Serbatoi Srl, puteti verifica parerea clientilor nostri.

Cerere Oferta Online - Raspuns In 2 Ore!