Rezervoare Motorina

Rezervoare de motorină supraterane și subterane pentru alimentarea vehicolelor. Rezervoarele noastre sunt realizate din oțel de primă calitate. Dispunem și de rezervoare pentru transportul motorinei și rezervoare de dimensiuni mari cu perete simplu sau dublu. Gama noastră cuprinde și sisteme de control al motorine pentru flote.

Rezervor Ad-Blue și cutii pentru stocarea aditivului Ad-Blue, conform standardului DIN70070. Linia de produse Urea / Ad-Blue este caracterizată de două soluții pentru stocarea Ureei:

  • Rezervoare din polietilenă Ad-Blue echipat cu sistem de distribuție compus dintr-un grup de distribuție, debitmetru digital, furtun si pistol automatic.
  • Cutie Urea / Ad-Blue pentru adăpostirea rezervoarelor IBC, echipat cu un sistem de distribuție cu conectare rapidă .

Rezervoarele Ad-Blue sunt confecționate integral din polietilenă de înaltă densitate, material perfect compatibil cu un astfel de lichid. Capacitățile variază între un minim de de 2000 litri până la un maxim de 10.000 litri. Toate cisternele Ad-Blue sunt dotate cu o casetă metalică care se închide cu cheie iar în interiorul casetei este pompa, debitmetru, furtun și pistolul pentru alimentare.

Fiecare rezervor Ad-Blue este prevăzută cu gură de vizitare și cu tub de imersie de aducțiune.

Rezultate 1 - 3 din 3

Rezervoare Ad-Blue

Rezervor Ad-Blue 2000 Litri

Rezervor Ad-Blue cu o capacitate de 2000 litri echipat cu ...

Rezervor Ad-Blue 3000 Litri

Rezervor Ad-Blue cu o capacitate de 3000 litri echipat cu ...

Rezervor Ad-Blue 5000 Litri

Rezervor Ad-Blue cu o capacitate de 5000 litri echipat cu ...

Cerere Oferta Online - Raspuns In 2 Ore!