Rezervoare Motorina

Rezervoare de motorină supraterane și subterane pentru alimentarea vehicolelor. Rezervoarele noastre sunt realizate din oțel de primă calitate. Dispunem și de rezervoare pentru transportul motorinei și rezervoare de dimensiuni mari cu perete simplu sau dublu. Gama noastră cuprinde și sisteme de control al motorine pentru flote.

Rezervoare Motorina Transportabile Aluminiu certificate pentru transportul lichidelor inflamabile, în conformitate cu ADR / RID / IMDG în întreaga Europă fără mijloace sau licențe ADR, cu o capacitate de la 80 litri până la 490 de litri. Rezervoare Motorina Transportabile Aluminiu care poate fi montat pe pick-up-uri, camionete și alte vehicule care permit și pentru alimentarea de mașini în uz în cariere, șantierele de construcții, porturi de agrement, pistele de curse.
Rezervor de motorina transportabil din aluminiu certificat de Biroul Veritas, conform IMDG 32 ° 04 si DPR 06 iunie 2005 nr. 134, transportul rutier de marfuri periculoase (lichide inflamabile cum ar fi benzina, kerosen, etanol, etanol, diesel, biodiesel), conform normelor ADR / RID / IMDG in intreaga Europa, fara alte autorizatii speciale si mijloace ADR.
De la 80 litri pana la 490 litri, rezervorul de motorina transportabil este proiectat pentru a alimenta cu combustibil: utilaje de constructii, utilaje agricole, echipamente pentru intretinerea parcurilor si a zonelor verzi, barci, masini, motociclete si alte vehicule de concurs.
Maximul transportabil rutier in conformitate cu normele ADR este de 333 de litri in cazul benzinei si 1000 litri in cazul motorinei.

Caracteristici:
Rezervor fabricat in intregime din aluminiu 5754 H 111, grosime de 4 mm, tambuchi superior cu diametrul de 320 mm, supapa de aerisire 1 ", capacul de umplere de 2" pentru prevenirea socurilor. In interiorul sau, exceptand modelul de 80 litri, exista un perete pentru a evita fluctuatiile de lichid.

Grupul de distribuţie:
Functioneza cu pompa manuala pentru lichide din clasa 3 cu punct de aprindere sub 23 ° C (benzina); electropompa cu 12/24 volti pentru lichide din clasa 3 cu un punct de aprindere intre 23 si 60 ° C (diesel).
Rezervorul este livrat impreuna cu un manual de utilizare si intretinere, certificat de testare eliberat de catre Biroul Veritas, certificat de omologare emis de catre Ministerul Transporturilor si Comandamentul General al Corpului de Port, alte certificari conform reglementarilor in vigoare.
CLOUD se poate personaliza multumita unei game largi de accesorii.

Rezultate 1 - 4 din 4

Rezervoare Motorina Transportabile Aluminiu

Rezervor Motorina Transportabil Aluminiu 250 Litri

Rezervor Motorina Transportabil Aluminiu 250 Litri pentru ...

Rezervor Motorina Transportabil Aluminiu 333 Litri

Rezervor Motorina Transportabil Aluminiu 333 Litri pentru ...

Rezervor Motorina Transportabil Aluminiu 490 Litri

Rezervor Motorina Transportabil Aluminiu 490 Litri pentru ...

Rezervor Motorina Transportabil Aluminiu 80 Litri

Rezervor Motorina Transportabil Aluminiu 80 Litri pentru ...

Cerere Oferta Online - Raspuns In 2 Ore!