Rezervoare Motorina

Rezervoare de motorină supraterane și subterane pentru alimentarea vehicolelor. Rezervoarele noastre sunt realizate din oțel de primă calitate. Dispunem și de rezervoare pentru transportul motorinei și rezervoare de dimensiuni mari cu perete simplu sau dublu. Gama noastră cuprinde și sisteme de control al motorine pentru flote.

Rezervoare pentru uleiuri uzate care acționează ca un container de siguranță conform cerințelor Decretului Ministerial 16/05/1996. Recipientele pentru colectarea și depozitarea uleiurilor uzate, fabricate din oțel carbon, sunt caracterizate de două deschideri, una pentru încărcărcare cu diametrul de 320 mm echipată cu grilaj inten pentru a permite scurgerea picăturilor de pe filtre, iar cealaltă pentru scoaterea uleiurilor uzate cu diametrul de 2" ½ echipată cu bușon.

Indicator de nivel cu ceas mecanic, vizibil din exterior.  Rezervoarele pentru uleiuri uzate sunt pre-tratate cu două straturi de grund epoxidic și vopsit ulterior cu două straturi de finisaj lucios poliuretanic bicomponent, de culoare RAL 6018. Rezervor pentru ulei uzat este disponibil în două variante: unul pentru spații interioare, având codul SROEI, iar celălalt pentru spații exterioare, având codul SROEE și fiind echipat cu capac prevăzut cu pistoane cu gaz pentru ridicarea acestuia.

La cerere pot fi personalizate Rezervoare pentru ulei uzat orizontale de 1000 si 2000 litri.

Rezultate 1 - 4 din 4

Rezervoare Pentru Ulei Uzat

Rezervor Pentru Ulei Uzat 100 Litri

Rezervor Pentru Ulei Uzat cu o capacitate de 100 litri ...

Rezervor Pentru Ulei Uzat 200 Litri

Rezervor Pentru Ulei Uzat cu o capacitate de 200 litri ...

Rezervor Pentru Ulei Uzat 500 Litri

Rezervor Pentru Ulei Uzat cu o capacitate de 500 litri ...

Rezervor Pentru Ulei Uzat Din Exterior 500 Litri

Rezervor Pentru Ulei Uzat Din Exterior cu o capacitate de ...

Cerere Oferta Online - Raspuns In 2 Ore!