Rezervoare Motorina

Dicam Gest Web

Sistem pentru managementul complet al flotelor și sisteme companii și firme de camioane
Descriere

 

SISTEMUL DE CONTROL AL ALIMENTARII DICAM GEST WEB

Sistemul de control al alimentării cu combustibil aprobat de Ministerul de Interne Dicam GestWEB, este un sistem de control complet și convenabil pentru gestionarea flotelor dedicate alimentării mai multor vehicule. Programul de management va furniza un raport, un raport zilnic, săptămânal, lunar, cu mediile de consum, prin intermediul diferiților factori. Fiecare vehicul va fi echipat cu un jeton transponder, fiecare șofer va avea un cod PIN, atribuit pentru identificare. După efectuarea identificării, se solicită kilometrii parcurși de vehicul, iar în cazul introducerii incorecte a datelor, alimentarea nu va avea loc. Sistemul poate fi conectat la un computer prin cablu USB cu tampon (lângă rezervor), prin cablu ecranat dacă distanța este mai mică de 200 de metri, prin radio modem pe o distanță mai mică de 1 km (în aer liber fără obstacole) , prin modem gsm. Software-ul va procesa datele colectate, permițând diferite tipuri de rapoarte, atât asupra mediilor de consum, cât și pentru întreținerea programată a vehiculelor.

Solutia este utilizata, pâna in prezent, de aproximativ 160 de clienti care au nevoi similare cu al Dvs: avem clienti care gestioneaza flote de 400 de vehicule repartizate trei parcari si chiar si cei care doar 40 de vehicule intr-o parcare.

Cu produsul nostru aveti control al fiecarei miscarilor de pe rezervor, in orice moment si din orice loc prin introducerea in rezervor a unui simplu card SIM de date (MACHINE 2 MACHINE). De tot ce aveti nevoie este o conexiune simpla la internet (de exemplu: tablete, smartphone-uri, PC-uri) si puteti face orice fel de rapoarte si statistici accesand site-ul.

Prin instalarea unitatii noastra procedura de alimentare se va efectua:

 1. Soferul conduce vehicolul langa rezervor;
 2. Prin utilizarea transponderului (este o cheie de recunoastere) de brelocul vehiculului, se efectueaza recunoasterea de catre unitatea de control;
 3. Se introduce km actual al vehicolului (unitatea de control are capacitatea sa activeze sau sa dezactiveze pasul urmator);
 4. In cazul in care kilometrajul este acceptat, soferul introduce codul sau PIN (alcatuit din 4 cifre);
 5. I se acorda accesul la pompa pentru alimentare;
 6. Dupa alimentare unitatea de control trimite toate datele pe un server rezervat pentru Dvs, pe care il puteti accesa atunci cand considerati ca este necesar pentru a crea rapoarte si a efectua controale.

Aspectul cel mai interesant este managementul de asistenta tehnica, unitatea de control este conectata la retea prin intermediul unui card SIM din interior, echipa de servicii clienti este capabil sa va fie de ajutor in orice moment in caz de nevoie si, astfel, sa asigure functionarea continua si lina. Acest aspect nu-l veti gasi in niciun alt dispozitiv!

Un alt rezultat foarte important al utilizarii Web DICAM Gest este capacitatea de a interactiona cu unitatea de control prin SMS: dezactivare sofer/ vehicul, starea si actualizare stocurilor. Acest aspect nu-l veti gasi in niciun alt dispozitiv!

Pentru a rezuma avantajele DICAM Gest Web:

 • Accesibil de pe orice calculator conectat la internet si nu de la un singur PC la birou;
 • Suport tehnic de la distanta de catre personalul nostru 12h/24h;
 • Instrument optim pentru crearea rapoartelor necesare pentru cererea de rambursare a accizelor la motorina;
 • Date si alarme esentiale comunicate prin SMS catre un angajat al Dvs;
 • Raportare avansata;
 • Baza de date si materiale care se pot extrage si se pot folosi pe orice software de analiza (de exemplu software specializat pentru gestionarea flotei);
 • Usurinta de utilizare, flexibilitate.

Sper ca v-a fost de ajutor. Pentru orice informatii suplimentare va rugam sa nu ezitati sa ma contactati!

Cerere Oferta Online - Raspuns In 2 Ore!