Rezervoare Motorina

Rezervoare de motorină supraterane și subterane pentru alimentarea vehicolelor. Rezervoarele noastre sunt realizate din oțel de primă calitate. Dispunem și de rezervoare pentru transportul motorinei și rezervoare de dimensiuni mari cu perete simplu sau dublu. Gama noastră cuprinde și sisteme de control al motorine pentru flote.

Rezervoare Motorina Transportabile certificate pentru transportul lichidelor inflamabile, în conformitate cu ADR / RID / IMDG în întreaga Europă fără mijloace sau licențe ADR, cu o capacitate de la 300 litri până la 1000 de litri. Rezervoare Motorina Transportabile care poate fi montat pe pick-up-uri, camionete și alte vehicule care permit și pentru alimentarea de mașini în uz în cariere, șantierele de construcții, porturi de agrement, pistele de curse.
Rezervoare de distributie transportabile, omologate de BIROUL VERITAS conform IMDG 32° - 04 si Decretul Prezidential din 6 iunie 2005, privitor la transportul pe drumurile publice a lichidelor periculoase si infamabile conform normelor ADR/RID/IMDG in toata Europa fara alte autorizatii speciale si mijloace ADR.
Incepand de la 300 litri pana la 1000 litri, cum se poate observa din extractul ADR, rezervorul de motorina transportabil este instalat pe pick-up-uri, camionete si alte mijloace care le permit. Rezervorul este destinat pentru alimentarea utilajelor folosite in cariere, santierele de constructii porturi de agrement, pistele de curse, etc.
Cantitatea maxima de motorina transportabil pe drum conform standardului ADR este 1000 litri.

Caracteristici:
Rezervoare cilindrice cu axa (orizontala -verticala), fabricate din otel-carbon S235JR, conform EN 10025/93, montate in interiorul unei structuri de protectie contra socurilor si rasturnarii. Tambuchi superior cu diametrul de 300 mm suruburi si garnitura, buşon de incarcare de alama 3”, perete despartitor intern cu spargator de unda (exceptie facand PEM 300 şi 400 l.), rasuflatoare de siguranta cu dubla actiune pentru a evita iesirea lichidului in cazul rasturnarii, prevazuta cu valva de siguranta si supapa de vacuum omologata. De asemenea, pe fundul rezervorului se poate monta un indicator de nivel extern. Ridicarea se poate face prin deschizaturile pentru furci de motostivuitor pe cele patru laturi. Rezervorul este pre-tratat cu doua straturi de grund epoxidic si vopsit ulterior cu doua straturi de finisaj lucios poliuretanic bicomponent, de culoare RAL 6018, dupa un tratament de fosfatare.
Rezervorul de motorina tranpsortabil este aprobat pentru transportul rutier de combustibil fara alte autorizatii speciale si mijloace ADR - 300, 400, 600 litri.
Versiunile PEM 300, PEM 400, PEM 600, cu exceptia PEM 1000, sunt dezvoltate pe verticala pentru a minimiza cerintele de spatiu.

Grupul de distribuţie:
Situat in interiorul unui dulapior metalic de culoare portocalie RAL 2008, cu sistem de inchidere din inox cu cheie, contine o pompa care merge pe baterie 12/24 volti cu cu capacitate intre 55 şi 120 l./min., un debitmetru pentru uz privat cu resetare partiala si totala progresiva, filtru de linie, furtun de cauciuc rezistent la ulei-1" cu pistol automat.
Rezervorul este livrat impreuna cu un manual de utilizare si intretinere, certificat de testare eliberat de catre Bureau Veritas, certificatul de conformitate aprobat de Ministerul de Interne si alte certificari in conformitate cu regulile in vigoare; tabelul pentru a citi indicatorul de nivel.

Rezultate 1 - 4 din 4

Rezervoare Motorina Transportabile

Rezervor Motorina Transportabil 1000 Litri

Rezervor Motorina Transportabil 1000 Litri pentru ...

Rezervor Motorina Transportabil 300 Litri

Rezervor Motorina Transportabil 300 Litri pentru ...

Rezervor Motorina Transportabil 400 Litri

Rezervor Motorina Transportabil 400 Litri pentru ...

Rezervor Motorina Transportabil 600 Litri

Rezervor Motorina Transportabil 600 Litri pentru ...

Cerere Oferta Online - Raspuns In 2 Ore!